idrettslaget:lopetrening2

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
idrettslaget:lopetrening2 [2022-09-19 12:54:27]
ketilt
idrettslaget:lopetrening2 [2022-09-29 09:33:08] (current)
ketilt
Line 2: Line 2:
 Vi kombinerer ukentlige joggeturer med enkel intervalltrening. Det er åpent for alle og det er fritt fram for å delta på kun joggetur eller kun intervalltrening. Vi kombinerer ukentlige joggeturer med enkel intervalltrening. Det er åpent for alle og det er fritt fram for å delta på kun joggetur eller kun intervalltrening.
  
-Hver gang møtes vi utenfor hovedbygningen klokka 15. Destinasjonen skifter vi for å gi en variert utfordring. Frognerparken og Voldløkka har ganske flatt terreng, mens Sognsvann byr på en mer krevende oppoverbakke. Joggeturen fungerer som en god oppvarming for intervalltreninga som vi gjør etterpå. I intervalltreninga er ikke målet å løpe veldig fort, men å finne sitt eget optimale treningstempo (uten å få melkesyre). Vi løper et par minutter per intervall og gjentar dette opptil 10 ganger med en pause mellom. Alle løper helt naturlig i forskjellig hastighet, så vi samles i pausene mellom intervallene.+Hver gang møtes vi utenfor hovedbygningen klokka 15 (15:30 vintertid). Destinasjonen skifter vi for å gi en variert utfordring. Frognerparken og Voldløkka har ganske flatt terreng, mens Sognsvann byr på en mer krevende oppoverbakke. Joggeturen fungerer som en god oppvarming for intervalltreninga som vi gjør etterpå. I intervalltreninga er ikke målet å løpe veldig fort, men å finne sitt eget optimale treningstempo (uten å få melkesyre). Vi løper et par minutter per intervall og gjentar dette opptil 10 ganger med en pause mellom. Alle løper helt naturlig i forskjellig hastighet, så vi samles i pausene mellom intervallene.
  
 Du kan selv melde deg på [[https://groups.google.com/a/met.no/g/lopetrening-oslo|gruppa]] for å motta oppdateringer og kalenderinvitasjon til treningene. Du kan selv melde deg på [[https://groups.google.com/a/met.no/g/lopetrening-oslo|gruppa]] for å motta oppdateringer og kalenderinvitasjon til treningene.
  • idrettslaget/lopetrening2.txt
  • Last modified: 2022-09-29 09:33:08
  • by ketilt